23a FIRA PER LA TERRA- MERCAT DE LA TERRA A NOU BARRIS!!

Aquest cap de setmana ens trobareu a la FIRA PER LA TERRA!! AQUEST ANY SITUADA A NOU BARRIS!!

L’horari de la fira será:

Dissabte i diumenge : De 10:00 a 22:00 de la nit.

Veniu a visitar-nos!!

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya. En l’edició de 2018, degut al maltracte rebut per part del Dte. Ciutat Vella, des de fa 4 anys, i especialment en l’edició de 2017, trasladem temporalment la Fira a Nou Barris, per denunciar la vulneració de drets civics per part dels responsables polítics, gerencia i alguns funcionaris del districte

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra ni és una fira qualsevol ni és un mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d’una vida digna.

FT2018_programa_final18-04-2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

6 + 19 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…