36ª FIRA DE L’AVET D’ESPINELVES 2016

¡ Hola a tod@s!

También os informamos que estaremos del 3 al 11 de Diciembre EN LA FIRA DE L’AVET D’ESPINELVES , el pueblo es pequeño y será muy fácil que nos localicéis. Os esperamos!!!

També us informem que estarem del 3 al 11 de Desembre A LA FIRA DE L’AVET D’ESPINLEVES, el poble es petit i será molt fàcil localitzar-nos. Us esperem!!

 

FIRA DE L’AVET 2016:  La Fira serà del 3 a l’11 de desembre.

El principal objectiu del Patronat de la Fira de l’Avet en col·laboració amb el poble d’Espinelves, és donar a conèixer totes les possibilitats i recursos d’aquest poble a tot el món. Per aquelles persones que encara no coneixen el poble d’Espinelves i volen visitar-lo,  ara els parlarem d’aquest paratge que encara conserva l’essència de la Catalunya romànica.

Espinelves és un poble de la comarca d´Osona, però pertanyent a la demarcació de Girona. És popular pel seu entorn natural, la seva església romànica i la seva peculiar especialitat en avets de Nadal. Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries, en plena muntanya i prop del mar. És una zona amb fresques arbredes, aigües netes i aires purs. El paisatge, que conjuga totes les tonalitats del verd, complementa tota la suma d’ elements que fan d’ aquest lloc un paradís pel visitant.

planolEstà a 84 Km de Barcelona, a 21 de Vic o a 45 de la Costa Brava. En el mateix Eix Transversal entre Vic i Girona.

La vila, a 750m. d’ altitud, està situada entre el Coll de Ravell i el Coll del Bruc, cobert de boscos on impera el silenci, la pau i la quietud, i on els paratges són dignes d’admirar.

La vegetació és exuberant: avets, castanyers, roures, alzines…Un clima ideal ha propiciat l´aparició d’ una important plantació de coníferes. A Mas Joan s’ha creat l’híbrid “Masjoanis” conegut i exportat com a arbre de Nadal.

La riera d’ Espinelves, alimentada per fonts i torrents, que travessa el terme municipal, és un lloc ideal per practicar la pesca. Espinelves és un poble acollidor, proveït de tots els serveis necessaris, on la gent és amable, senzilla i comunicativa. L´expressió de vida i cultura d’ Espinelves es concreta a les celebracions de les seves festes anuals: la Fira de l’Avet, la Festa Major, la Festa del Vells i la Cavalcada de Reis.

Tot això fa d’Espinelves un lloc privilegiat.

Per més informació www.espinelves.com

firadelavetespinelves2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

13 + 17 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…