36ª FIRA DE L’AVET D’ESPINELVES 2016

¡ Hola a tod@s!

También os informamos que estaremos del 3 al 11 de Diciembre EN LA FIRA DE L’AVET D’ESPINELVES , el pueblo es pequeño y será muy fácil que nos localicéis. Os esperamos!!!

També us informem que estarem del 3 al 11 de Desembre A LA FIRA DE L’AVET D’ESPINLEVES, el poble es petit i será molt fàcil localitzar-nos. Us esperem!!

 

FIRA DE L’AVET 2016:  La Fira serà del 3 a l’11 de desembre.

El principal objectiu del Patronat de la Fira de l’Avet en col·laboració amb el poble d’Espinelves, és donar a conèixer totes les possibilitats i recursos d’aquest poble a tot el món. Per aquelles persones que encara no coneixen el poble d’Espinelves i volen visitar-lo,  ara els parlarem d’aquest paratge que encara conserva l’essència de la Catalunya romànica.

Espinelves és un poble de la comarca d´Osona, però pertanyent a la demarcació de Girona. És popular pel seu entorn natural, la seva església romànica i la seva peculiar especialitat en avets de Nadal. Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries, en plena muntanya i prop del mar. És una zona amb fresques arbredes, aigües netes i aires purs. El paisatge, que conjuga totes les tonalitats del verd, complementa tota la suma d’ elements que fan d’ aquest lloc un paradís pel visitant.

planolEstà a 84 Km de Barcelona, a 21 de Vic o a 45 de la Costa Brava. En el mateix Eix Transversal entre Vic i Girona.

La vila, a 750m. d’ altitud, està situada entre el Coll de Ravell i el Coll del Bruc, cobert de boscos on impera el silenci, la pau i la quietud, i on els paratges són dignes d’admirar.

La vegetació és exuberant: avets, castanyers, roures, alzines…Un clima ideal ha propiciat l´aparició d’ una important plantació de coníferes. A Mas Joan s’ha creat l’híbrid “Masjoanis” conegut i exportat com a arbre de Nadal.

La riera d’ Espinelves, alimentada per fonts i torrents, que travessa el terme municipal, és un lloc ideal per practicar la pesca. Espinelves és un poble acollidor, proveït de tots els serveis necessaris, on la gent és amable, senzilla i comunicativa. L´expressió de vida i cultura d’ Espinelves es concreta a les celebracions de les seves festes anuals: la Fira de l’Avet, la Festa Major, la Festa del Vells i la Cavalcada de Reis.

Tot això fa d’Espinelves un lloc privilegiat.

Per més informació www.espinelves.com

firadelavetespinelves2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…