Artesa de Segre celebra aquest cap de setmana la tercera edició de la Fira Pagesa

El Barri antic d’Artesa de Segre acollirà els dies 26 i 27 de març la tercera edició de la Fira Pagesa de la localitat.

El certamen comptarà amb diverses parades de productes artesanals i productes de la terra. Es farà també una passejada de 70 oques i hi haurà activitats per als més petits. Així mateix es podran visitar dues exposicions, una d’eines del camp i una altra sobre “El passat del barri antic” a càrrec del Club de Lectures.

Destacar també que diumenge a les 11h hi haurà un ball de bastons i a les 12.30h una cantada de caramelles a càrrec del Grup de Caramelles La Dàlia Blanca. A la tarda, a les 17.30h tindrà una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega a càrrec dels Amics de la Sardana d’Artesa de Segre.

El públic podrà contemplar també les coreografies bastides per dansaires del Casal Cultural de Manresa, una entitat amb seccions de dansa, trabucaires i teatre. Al llarg de la seua dilatada trajectòria de gairebé 70 anys, ha portat les danses tradicionals arreu de la Península, així com a Suïssa, França, Itàlia i Portugal. Pel que fa a l’altra aportació de fora de Ponent, Amics de Sal i Ou, va germinar a partir dels dansaires del ball de bastons nascut el 2003.

Amb la fira es pretén dotar Artesa i la comarca d’un al·licient més per gaudir del turisme rural, tot coincidint amb la campanya de Setmana Santa. En aquest sentit, un itinerari cultural per la zona revela tresors com Seró Espai Transmisor, on s’emplaça un megalit datat de mitjan primera meitat del III mil·leni abans de Crist

La Fira Pagesa està organitzada per l’ajuntament d’Artesa, Medieval Cercós i els veïns i comerços del Barri antic.

flyer fira 2016

programafirapagesa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

16 − cinco =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…