FERIA MEDIEVAL DE PARETS 2017

Hola a tod@s!

Este fin de semana nos encontrareis en la Feria Medieval de Parets del Vallès. Estaremos abiertos de 10:00 a 22:00 de la noche el Sábado 21 y Domingo 22 de Enero.

Aquest cap de setmana ens trobareu a la Fira Medieval de Parets del Vallès. Estarem oberts de 10:00 a 22:00 de la nit el Dissabte 21 i Diumenge 22 de Gener.

Os esperamos!!/ Us esperem!!

En el marc de la Festa Major d’Hivern de Parets, dissabte 21 i diumenge 22 de gener, de 10 a 22 h, tindrà lloc una nova edició de Parets Medieval, una fira ambientada en l’edat mitjana on es podran trobar parades de productes artesans i nombroses activitats per a tota la família.

En aquesta edició, la fira, organitzada per l’Ajuntament de Parets, ocuparà nous espais al carrer La Fàbrica, sector Raval i al parc La Linera, on s’escenificarà un campament medieval, lluites i un grapat d’activitats relacionades amb la vida i els costums de l’època.

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, posava de manifest la importància del Parets Medieval, «ja que durant els pròxims anys, i fins al 2019, volem convertir la fira en un referent a la comarca, tant pel que fa a la consolidació dels espais com en les activitats que s’hi celebren«.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament, Raul Urtusol, destacava «la gran evolució i la qualitat de la fira Parets Medieval, que l’han convertit en una cita indispensable al calendari de la Festa Major d’hivern«.

Enguany, pels carrers del Parets Medieval també es passejaran tota mena de personatges com ara faquirs, elfs, acròbates o bufons, i hi haurà un racó esotèric amb tarotistes i productes del sector.

2017 parets_medieval

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

20 − 11 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…