FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA D’AMPOSTA 2017

 Aquest cap de setmana ens  trobareu a LA FESTA DEL MERCAT DE LA PLAÇA A AMPOSTA. Obrim divendres 19 de Maig a les 15:00 de la tarda, i estarem tot el cap de setmana. Dissabte i diumenge de 10:00 a 21:00 hores.

Este fin de semana nos encontrareis en LA FIESTA DEL MERCADO DE LA PLAZA DE AMPOSTA. Abrimos el viernes 19 de Mayo a las 15.00 de la tarde, y estaremos todo el fin de semana. Sábado y Domingo de 10:00 a 21:00.

Us esperem!!/ Os esperamos!!

Adjuntem cartell i programació/ Adjuntamos cartel y programación

programa-de-ma-festa-del-mercat-amposta-2017-definitiu-web

Entre mantons i faldetes, entre carros i cavalls, entre cants i ballades, i amb la mateixa il·lusió que el primer any, se celebra la Festa del Mercat a la Plaça… Una festa impossible de poder tirar endavant si no fos per la força i empenta de tots els ampostins, ampostines i entitats de la nostra ciutat, els quals fan d’aquesta festa, un escenari ple de records entranyables i d’il·lusions compartides que, per uns dies, revivim i homenatgem a tota aquella gent que van fer possible, amb el seu esforç i passió, que avui siguem la ciutat que som.

Una festa ja reconeguda arran del territori, que ha consolidat una tradició, fent possible que la gent conegue la nostra ciutat, les nostres arrels, els nostres valors… un espai ple de vitalitat, de compromís i germanor que fa que, amb l’esforç de tots, any rera any sigui una realitat.

Han esdevingut les festes de la primavera, on ciutadans d’Amposta, entitats i els vinguts de fora, des dels artesans que omplen els carrers del nucli antic fins els actors dels espectacles en locals de la ciutat, han aconseguit crear un pols vital festiu on s’han unit treball, il·lusió i complicitat, per recrear en múltiples activitats l’Amposta de fa 100 anys.

Les activitats previstes estan distribuides en dos grans blocs o eixos en què es reparteixen:

  • Activitats festives: dianes de dolçaina i tabal, cercaviles-passacarrers, concerts de les bandes de música, corals, jotes, jocs tradicionals, visites guiades, tallers, exposicions, espectacles de teatre, música i dansa, cinema mut… activitats al carrer i en locals socials, inspirades en l’Amposta de principis del segle XX.
  • I el Mercat de parades d’artesans, oficis tradicionals i queviures, que recreen les parades ambulants del mercat a primers de segle XX, i que es distribueixen per les places i carrers del nucli antic.

 

Gràcies a tots i totes i gaudiu de la Festa!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

tres × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…