FESTA MAJOR DE RUBÍ 2015. Mercat Medieval

Aquest cap de setmana ens trobareu al mercat medieval de Rubí, comencem Divendres 26 de Juny a la tarda i estarem fins al Dilluns 29 a la nit.

HORARIS DE FIRA:

Divendres de 20h a 24h.

Dissabte: de 11h a 14h de 18h a 3h.

Diumenge: de 11h a 14h de 18h  a 1h.

Dilluns de 11h a 14h  de 18h a 24h

Adjuntem també els concerts i espectacles que hi hauràn aquests dies de Festa Major:

La nit del dissabte 27 de juny comptarà amb músics ja consagrats. Encapçalaran el cartell Els Pets – Oficial, la mítica banda de Constantí que aquest 2015 commemora 30 anys damunt dels escenaris. El grup, que va viure alguns dels seus moments de més èxit als 90 sota l’etiqueta del rock català, ha mostrat en els seus darrers treballs un gir cap a un so més madur i personal; una evolució que li ha permès continuar gaudint d’un notable èxit entre els seguidors de sempre però també entre les noves generacions.
La Nit Golfa també tindrà com a gran al·licient Kiko Veneno, reconegut per la seva fusió de la rumba, el flamenc i el pop. Una desena de discos en solitari, més tres àlbums amb la seva antiga formació, Veneno, avalen la trajectòria d’aquest figuerenc que va passar els anys d’infantesa a Andalusia.

El cartell de l’Escardívol per al 27 de juny es completarà amb un dels grups catalans del moment: Pepet i marieta. La banda liderada per Josep Bordes va néixer ara fa 13 anys però va assolir el seu moment de màxima popularitat el 2014, arran de l’elecció del seu tema Corre l’estiu com a cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. La rumba, l’ska, el rock, i fins i tot la jota, defineixen el seu estil musical, eminentment festiu.

Però l’oferta de concerts de la Nit Golfa no es concentrarà només a l’Escardívol. Una vegada més, la plaça Catalunya acollirà una nit de revival dedicada a repassar els grans èxits dels 60, 70 i 80, entre d’altres.

Nit de versions
——————————-
L’Escardívol també viurà una nit d’actuacions destacades el diumenge 28 de juny, amb les versions com a grans protagonistes. El popular presentador Manel Fuentes s’acompanyarà de la seva banda, Manel Fuentes & the Spring’s Team, per oferir un concert tribut a Bruce Springsteen amb tots els grans èxits de l’incombustible rocker de New Jersey.

Les versions, però en aquest cas força més esbojarrades, també seran l’eix del repertori d’Hotel Cochambre, un grup barceloní integrat de forma fictícia per un conserge i els seu grums que es dediquen a interpretar les cançons de les grans estrelles que s’han allotjat al seu hotel.

La nit del 28 de juny comptarà amb una tercera banda de versions, SUPER GANG, coneguda per les seves re-interpretacions del millor pop-rock nacional i internacional. Queen, The Police, U2, Phil Collins, Robbie Williams, Maroon 5 o The Killers són només alguns dels artistes que formen part del seu repertori.
___________________________________________________

Per als nous rubinencs i rubinenques que s’incorporen a aquesta pàgina, volem deixar clar que aquesta pàgina no pertany a l’Ajuntament ni cap organització vinculada i com l’any passat, intentarem donar tota l’informació possible en temps real.
————————
Para nuevos rubinenses que se han incorporado hace poco a esta página, queremos dejar claro que no pertenecemos al Ayuntamiento ni a ninguna organización vinculada, y como el año pasado, intentaremos dar toda la información posible en tiempo real.

Consulta el programa de Festa Major a www.festamajorubi.wix.com/festesrubi o a
http://www.rubi.cat/ca/ajuntament/sala-de-premsa/notes-de-premsa/mes-de-200-activitats-conformen-el-programa-de-la-festa-major-de-rubi-2015/programa-de-la-festa-major-2015/at_download/file

descarga
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

once + 9 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…