FIRA DE LA GENT GRAN A LA RAMBLA DE TARRAGONA

Aquest cap de Setmana ens trobareu a la FIRA DE LA GENT GRAN A LA RAMBLA DE TARRAGONA!!. Estem oberts desde ahir divendres fins demà diumenge a la nit.

Este fin de semana nos encontrareis en la FIRA DE LA GENT GRAN EN LA RAMBLA DE TARRAGONA!!. Estamos abiertos desde ayer viernes, hasta el domingo por la noche.

La Fira d’Artesania, Alimentació i Sectorial que organitzen conjuntament la Fundació Catalana de Suport a la Gent Gran i l’associació Botiguers de Tarragona ha obert portes aquest divendres al matí a la Rambla Nova de Tarragona, en el tram que uneix els carrers Sant Agustí i Canyelles. La fira estarà oberta fins el diumenge i els tres es podrà veure de les 10 del matí a les 9 de la nit.

Dissabte al matí, a les 10.30h, és prevista una gimcana infantil amb el Club dels Tarraconins i més tard, a les 19h, un bingo popular amb regals. El diumenge hi haurà una exhibició de sevillanes a càrrec del grup Saluz i Alegria de Bonavista. A més, es presenta una oferta gastronòmica econòmica que oferirà als assistents tapes i beguda a 1 euro. Abans de dinar i després, matí i tarda, s’han programat diversos tallers per als més petits i per als més grans. La Fira es clourà el diumenge amb una cantada d’havaneres, sardanes i cançons amenitzada per l’Ateneu de Tarragona.

FIRA DE LA GENT GRAN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

9 − 4 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…