FIRA DE LA TARDOR A TARRAGONA

Aquest cap de setmana ens trobareu a la FIRA DE LA TARDOR A TARRAGONA, a la Rambla Nova. Obrirem demà divendres 29 de Setembre fins el diumenge  2 d’Octubre.

Com sempre us esperem!!

Amb el comiat a l’estiu arriba la Fira de la Tardor de Tarragona que, organitzada per l’associació Botiguers de Tarragona, se celebrarà aquest cap de setmana a la Rambla Nova, al tram que uneix els carrers Sant Agustí i Canyelles. Durant tres dies, de les 10 del matí a les 10 de la nit, mig centenar de parades artesanes i d’alimentació oferiran al públic els seus productes per a la llar, de decoració, bijuteria, complements i una àmplia varietat de productes gastronòmics a la que s’hi sumaran tres Food Trucks.

L’oferta es complementarà amb tot un seguit de tallers infantils adreçats als més petits i al públic familiar. Hi haurà un taller d’escaiola i un que permetrà fer quadres d’arenes de colors. A més, un caricaturista dibuixarà al públic que s’hi apropi durant els tres dies.

Este fin de semana nos encontrareis en LA FERIA DE OTOÑO EN TARRAGONA, en la Rambla Nueva. Abriremos mañana viernes 29 de Setiembre hasta el domingo 2 de Octubre.

Como siempre os esperamos!!

firatardor_a3

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

dieciocho + trece =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…