FIRA DEL ROSER DE CERDANYOLA 2017

Hola a tothom!

Aquest cap de setmana ens trobareu a LA FIRA DEL ROSER DE CERDANYOLA. Es una fira Modernista i com cada any coincideix amb el dia de la Mare. Així doncs, si voleu regalar artesanía pel dia de la Mare, ja sabeu on trobar-nos. Estem davant del Museu!!

Este fin de semana nos encontrareis en LA FERIA DEL ROSER DE CERDANYOLA. Es una feria Modernista y como cada año coincide con el día de la Madre. Si queréis regalar artesanía para el día de la Madre ya sabéis dónde encontrarnos. Estamos delante del Museo!!

HORARIS/HORARIOS:

– Dissabte/Sábado: De 10:00 a 23:00

     – Diumenge/Domingo: De 10:00 a 21:00

Us esperem/Os esperamos!!

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha preparat diversos canals perquè tota la informació referent a la Festa Major estigui a disposició de la ciutadania

El proper divendres comença la Festa Major de Cerdanyola del Vallès. Per facilitar la informació a tothom l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès informa des de les pàgines webs municipals www.cerdanyola.cat i www.cerdanyola.info, així com de les xarxes socials associades, del programa festiu.

Els mitjans de comunicació municipals, Cerdanyola Ràdio i el diari digital www.cerdanyola.info, seran els encarregats de viure el dia a dia del Roser 2017. Ho faran especialment a través de les xarxes socials. A Facebook, https://www.facebook.com/cerdanyola.info i Twitter, https://twitter.com/puntinfo. Cerdanyola Ràdio retransmetrà en directe la II Baixcarnyola del Roser de Maig, el dissabte 6 de maig. De les 17:30 a les 19:30h. Posterioment i en el programa esportiu Sarda Esports es faran conneixions amb les activitats de la Festa Major. L’endemà l’emissora municipal disposarà d’un estudi a la plaça de l’Abat Oliba, d’11 a 15h, des d’on s’emetrà el programa Sarda Esports simultejant la informació esportiva amb la relacionada amb la Festa Major. I el diari digital www.cerdanyola.info publicarà cada dia un vídeo resum de les jornades festives.

La Festa major, a l’smartphone

L’app de la ciutat Cerdanyola Ciutat Oberta ha habilitat un espai especial des d’on es pot accedir al programa de la Festa Major. Si no la teniu instal·lada, podeu descarregar-vos-la per mòbils Android des de http://bit.ly/androidcerdanyola i per Apple http://bit.ly/itunescerdanyolaapp

Informació impressa

L’Ajuntament ha editat una revista amb tot el programa de la Festa Major, així com articles complementaris dedicats al Roser de Maig. També s’ha editat un programa de mà per tothom que el necessiti. Ambdues publicacions es poden recollir gratuïtament a les dependències municipals.

D’altra banda, l’alcalde de la ciutat ha emés un ban amb tota la informació necessària per gaudir de manera segura de les activitats de foc de la festa, que es duran a terme el divendres 5 i dissabte 6 de maig.

Adreces

Web: http://www.cerdanyola.cat/RoserMaig2017

Twitter @cerdanyola

Facebook: ajuntament.cerdanyoladelvalles

Instagram: ajuntament_cerdanyola

web: http://www.cerdanyola.info

Twitter: @puntinfo

Facebook: cerdanyola.info

Twitter @roserdemaig

Facebook: roserdemaig

Instagram: roserdemaig

programamarosermaig2017_0

revistarosermaig2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

5 − cuatro =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…