FIRA MEDIEVAL DE PLAZA MARAGALL

Torna un any més la Fira Medieval de l’Eix Maragall, el 17 i 18 de Maig al passeig Maragall des de Olesa fins a Sant Antoni Maria Claret

Deixa’t sorprendrà tot el cap de setmana per la 4ª edició de la Fira Medieval, al passeig Maragall des de Pare Claret i fins al carrer Navas de Tolosa, una fira englobada dintre del programa d’activitats de la Festa Major de Navas amb noves animacions de carrer al llarg de tot el dia, amb activitats infantils, i molt més.

Aquest any un nou espectacle: El misteriós home orquestra, un espectacle de música itinerant que incorpora rondalles en un misteriós idioma, i crea un clima màgic per allà on passa.

Decoració medieval, perquè et transportis a un altre època i espais gastronòmics perquè puguis, parar i descansar gaudint d’un bon té o d’un bon àpat.

Entreteniment pels petits de la casa amb tallers infantils i molta distracció per passar una bona jornada. Escola de Cavalleria, Haima Reial, tallers infantils, animació, activitats programades que no et pots perdre i molt més…

Dissabte 17 de Maig
Mati
12:00 Cercavila Matutí i Pregó
13:00 Contes i Llegendes
Tarda
18.00 Cercavila musical
19.00 La Galera, buscant tripulació
20.00 Ronda Nocturna
21.30 Espectacle de foc nocturn
Diumenge 18 de Maig
Mati
12:00 Cercavila matutí
13:00 Contes i Llegendes
Tarda
18.00 Cercavila musical
19.00 La Galera, buscant tripulació
20.00 Ronda NocturnaPrograma d’Activitats

Programa d’Activitats


 

Cartell Fira

Maragall


 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

16 − doce =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…