FIRA MODERNISTA DE NOU BARRIS 2015

Al cor de la Festa Major que el districte de Nou Barris celebra aquest cap de setmana hi ha el Mercat Modernista de la plaça Major. Personatges amb vestits de principis de segle XX hi venen productes artesanals i aquest dissabte han desfilat pels carrers. A tots els espais al voltant de la plaça de Llucmajor hi ha fires i concerts fins a la nit de diumenge.

Aquest dissabte, a la via Júlia, s’ha fet la Fira de Sant Ponç, amb parades de productes naturals i medicinals; al Parc de la Guineueta, la Mostra de Comerç, amb estands de les botigues d’aquest districte; i a la plaça Major de Nou Barris, el Mercat Modernista, que continua aquest diumenge.

El darrer dia de Festa Major de Nou Barris és, si més no al matí, el més tradicional, però també el més esportiu. Tradicional perquè, a les 11 h, la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé surt de la via Júlia cap a l’església de Santa Engràcia per fer-hi l’ofrena floral. I a la mateixa hora, a la via Júlia però una mica més avall, hi ha la primera Trobada Gegantera de Nou Barris: després de la plantada, els gegants aniran en cercavila fins a la Plaça Major. Allà, al costat Fòrum, les parades dels mercats de la Guineueta, la Mercè i la Montserrat ofereixen un tast solidari de menjar saludable, amb tiquets de 2,5 euros la recaptació dels quals es lliurarà al Centre Cruïlla. Les 12.45 és l’hora de la diada castellera, amb els Castellers de Barcelona, els Matossers de Molins de Rei i els Encantats de Begues.

Aquest diumenge també es fa la 27a Cursa Popular pels carrers de Nou Barris, amb un recorregut de 10 quilòmetres que surt de davant de l’Heron City i arriba a les pistes espotives de Can Dragó. La caminada popular, de sis quilòmetres, té sortida i arribada a la plaça Major.

Al Parc de Josep Maria Serra i Martí, de Canyelles, esdevé un espai per als motards i els admiradors dels grans cotxes americans. Fins a les 17 h, hi ha concerts de rock, heavy i country, a més de parades de roba i complements d’estil motard. A la zona infantil del Parc Central de Nou Barris, té lloc la Festa dels Animals, amb concurs de mascotes i desfilada d’animals en adopció.

A la tarda, a la plaça Major i el Parc Central de Nou Barris hi ha concerts per a tots els gustos. A primera hora, picnic de blues amb els combos de l’Escola Taller de Blues, el grup A Contra Blues i la Barcelona Big Blues Band. A les 18 h, trobada de corals organitzada per la Coral Ideal d’en Clavé. I a les 21 h, concert amb la Banda Simfònica de les Roquetes – Nou Barris.

 


Programa d’Activitats

Programa-NB_web_ok


Cartell de la Fira

Cartell_NouBarris_A3_r1800.pdf-723x10241-760x428

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

2 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…