FIRA MODERNISTA DE NOU BARRIS 2017

Aquest  cap de setmana estem a la FIRA MODERNISTA DE  NOU BARRIS, BARCELONA. Ens trobareu com l’any passat al costat de l’Arxiu Municipal del Districte, sota els soportals.

Este fin de semana estamos en LA FERIA MODERNISTA DE NOU BARRIS, BARCELONA. Nos encontrareis cómo el año pasado, al lado del Archivo Municipal del Distrito, debajo de los soportales.

Us esperem!!/ Os esperamos!!

BARCELONA, 8 Maig (EUROPA PRESS) –

El districte barceloní de Nou Barris celebra d’aquest dimarts al diumenge la seva festa major més associativa i inclusiva, amb actes organitzats per entitats de discapacitats, una festa solidària i desenes d’activitats més, preparades amb participació de 83 entitats i col·lectius.

La festa representa un aparador del teixit associatiu del districte i promou activitats vinculades al medi ambient, l’educació, la cultura i la infància, ha destacat l’Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

El programa inclourà el tradicional Mercat Modernista, mostres de comerç i mercat al carrer, una festa solidària organitzada per l’entitat d’oci infantil i juvenil de Ciutat Meridiana Ubuntu, activitats musicals, de dansa, tradicions populars, circ, teatre i visites culturals, entre d’altres.

També ofereix natació inclusiva; jocs d’agilitat mental i memòria; la projecció del curt guanyador del Festival Cadi 2017 de cinema i discapacitat intel·lectual, i dues celebracions: el desè aniversari de Pícnic Blues de l’Associació Capibola Blues, i el mig segle del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Guineueta, amb un acte en què participarà l’associació de veïns del barri.

El pregó es farà aquest divendres a les 20.30 al pati de la seu del districte, a càrrec de l’expresident del Centre Cultural Els Propis i president de la Fundació Procat, Rafa Delgado, per reconèixer la seva trajectòria d’implicació veïnal i de participació en el teixit associatiu del districte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

2 × dos =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…