XX FIRA MEDIEVAL DE HOSTALRIC

Aquest cap de setmana ens trobaràs a la FIRA MEDIEVAL D’HOSTALRIC!. Tenim la parada al carrer Major, i estem oberts desde avui Divendres, fins el Diumenge a la nit.

La Fira Medieval es farà els dies 25, 26 i 27 de març, coincidint amb les vacances de Setmana Santa i ja s’ha convertit en una cita obligada durant aquests dies de lleure.
Les activitats tindran lloc en els racons i espais històrics de la vila com el Castell, el Claustre de l’Ajuntament, el Portal de Barcelona, el Fossat del camí de la vila, el polvorí, la mina dels bolets o la plaça de la Vila. Aquests són uns espais naturals que al llarg del temps han estat conservats i restaurats i que es converteixen en escenari perfecte per la fira.
Al llarg dels tres dies de la Fira Medieval es trobaran nombroses activitats relacionades amb l’època medieval com espectacles de falconeria, espectacles de foc i dansa, exposició d’elements de tortura, campaments de recreació històrica, un campament dels templers d’Hostalric, una taverna nocturna, taller d’escuts, escola de petits cavallers, lluites de cavallers, jocs d’arquer, una gimcana medieval… propostes pensades per al públic de totes les edats. La Fira Medieval, tot i que es posa en marxa divendres, serà inaugurada oficialment el dissabte, a les 11:30 h, amb una desfilada dels Vescomtes de Cabrera, el pregó i un espectacle en honor als Vescomtes de Cabrera.
Durant els tres dies de la fira, es podrà entrar gratuïtament a les muralles i a la torres del Frares. Enguany tampoc faltarà el sopar medieval, que es farà diumenge a la nit i que aplegarà més de 800 comensals.
La Fira Medieval d’Hostalric, organitzada des de l’Ajuntament, compta amb importants col•laboracions de la comissió de la Festa Medieval, la Comissió Festa Jove, el Grup de Majorrettes de la vila, els fogoners, els Arquers de Sant Celoni, els Dalladors Remences, el grup Graiatus, la Colla Gegantera d’Hostalric, els Templers d’Hostalric i comerços i veïns de la vila. Gràcies a tots ha estat possible arribar a aquesta 20a edició de la Fira Medieval.

Este fin de semana nos encontrarás en la FERIA MEDIEVAL DE HOSTALRIC. Tenemos la parada en la calle Mayor, y estamos abiertos dede hoy Viernes hasta el Domingo por la noche.

Us esperem!!/ Os esperamos!!

Medieval

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

5 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

¿Quieres recibir información?

Novedades, ferias, talleres…